Наприкінці жовтня 2023 р. на факультеті економіки і менеджменту знову був проведений тиждень присвячений життю і роботі студентських та науково-педагогічних колективів кафедр нашого факультету. Війна внесла свої корективи в життя всіх нас, але і цим заходом також, дружній колектив факультету продемонстрував своє прагнення до активної діяльності та наближення перемоги саме своєю самовідданою працею на теренах виховання та освітньої підготовки молодого покоління – майбутнього нашої непереможної України.

Для кафедри економіки та підприємництва ім. професора І. М. Брюховецького  тиждень факультету пройшов активно. Він був насичений різними подіями та заходами за участі учнів шкіл, студентів коледжів СНАУ та університету, колег-науковців та успішних підприємців з України і закордону. П’ять днів зустрічей, спогадів, обміну науково-практичним досвідом в різних сферах підприємництва, змагань, екскурсій та інших дружніх і приємних заходів пролетіли швидко, але в пам’яті всіх учасників залишилися найприємніші спогади про наступне:

День 1  –  Початок і “відразу в бій” – практичний світ бізнесу відкриває свої теплі обійми та ділиться досвідом з майбутніми фахівцями-випускниками кафедри. Вчимося підприємництву “Сім’я – первинна ланка бізнесу” (25.10.2023 р.)

День 2 – Суми, Україна, Європа – ми разом! Сьогодні – дуже важливо і приємно знати про це, а також відчувати ту, неоцінену підтримку, що так різнопланово та  щиро надається нашими друзями.  “Наші за кордоном” – круглий стіл (обмін досвідом та можливості для академічного обміну) (26.10.2023 р.)

День 3 – Студенти кафедри економіки та підприємництва ім. професора І. М. Брюховецького – вправні в багатьох справах і, в першу чергу, вони талановиті науковці! Наукова конференція «Організаційно-економічні проблеми післявоєнного відновлення суб’єктів підприємництва в Україні» (27.10.2023 р.) 

День 4 – Вже доброю та корисною традицією на кафедрі стало проведення гостьових лекцій. Особливий інтерес у колег та студентів викликають колективні обговорення актуальних тем, запропонованих закордонними лекторами. Olena Viano (стратегічний менеджер компанії Mettler Toledo (Швейцарія). Лекція з питань «Особливості ведення бізнесу В2В та В2С» (30.10.2023 р.)

День 5 – Як же не хотілося закінчувати! Тим більше, найбільш цікаве було саме в цей, здавалося, безмежний день зустрічей з талановитою молоддю – учнями шкіл міста, які прийняли найактивнішу участь в тематичному конкурсі відео-сюжетів «Містичний світ бізнесу – світла, темна, весела та сумна сторона сучасного підприємця», а потім разом, в теплій компанії, з новими друзями відвідали унікальні місця нашого  неповторного, містичного міста Суми (31.10.2023 р.).