Зустріч з успішним підприємцем, власником будівельного бізнесу Василем Хованським «Вчимося підприємству, поради практика»

Кожного року наприкінці жовтня всі кафедри факультету економіки і менеджменту СНАУ демонструють свої наукові здобутки та діляться творчими планами. Про те, чим живуть студенти, можна було довідатися зі стіннівок, де студенти кожної зі спеціальностей достойно представили себе у великій факультетській родині.

Економісти та підприємці в цьому сенсі найсправжні умільці. В цей день кафедрою була організована зустріч здобувачів спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво та торгівля» з випускником університету, а сьогодні успішним підприємцем, власником будівельного бізнесу Василем Хованським. Тема зустрічі: «Вчимося підприємству, поради практика».

Свою промову спікер розпочав із спогадів студентського минулого та розповів слухачам про перші кошти, зароблені ним вже на першому курсі; про працю на державній службі і врешті решт про започаткування власного бізнесу. Але саме працьовитість, небайдужість та наполегливість допомогли пану Василю в подальшій професійній діяльності.

Під час таких зустрічей, як підприємці, так і студенти, отримують незабутні емоції та досвід.