Здобувачі вищої освіти факультету економіки і менеджменту отримали сертифікати про проходження курсів в рамках проекту міжнародної студентської академічній мобільності.

Проект «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», що підтримано академічним фондом DААD (Німеччина).

Навчання в рамках проекту відбувалося онлайн під час осіннього семестру. Здобувачі вищої освіти мали можливість розвинути свої соціальні навички (Soft Skills), що забезпечують відповідні програмні результати навчання за освітніми програмами.

Так, здобувачі вищої освіти 1 м курсу ОС «Магістр» за спеціальністю “Облік і оподаткування” Різник Віта, Самойлович Діана пройшли навчання за наступними курсами: Аcademic Research & Writing та Corporate Planning.

Для здобувачів освіти на факультеті економіки і менеджменту це був новий позитивний досвід, який дав змогу ознайомитися з новими європейськими підходами в освіті, здобути нові знання, розвинути свої соціальні навички і навички спілкування іноземної мовою, що є надзвичайно актуальним на шляху до європейської інтеграції.