Диплом з відзнакою освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та подяку ректора за відмінні успіхи у навчанні, активну наукову роботу та з нагоди закінчення університету вручили Голубенко Аліні Вікторівні, яка працює на посаді економіста зовнішньоекономічної діяльності у товаристві з обмеженою відповідальністю «СВІДА», Мацак Дар’ї Романівні, яка працює на посаді бухгалтера у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агролайф-Центр» та Павленко Анжеліці Володимирівні, яка працює на посаді заступника головного бухгалтера у приватному підприємстві «Надь».

Вітаючи випускників, ректор СНАУ Володимир Ладика, відмітив важливість здобутого ними фаху для розбудови квітучої, незалежної України, а також побажав наполегливості задля досягнення своєї мети та вручив магістрам омріяні дипломи і подяки найактивнішим.

Привітала своїх підопічних декан факультету економіки і менеджменту Строченко Наталія Іванівна.

На молодих фахівців чекають нові дороги, на деяких з них — здобуття наступного наукового ступеню у стінах рідного університету. Сумський НАУ бажає випускникам у з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, натхнення, цікавого та яскравого життя, наполегливості у підкоренні нових вершин!