Сьогодні 17.05.2022 року відбувся захист звітів з виробничої практики студентами факультету економіки і менеджменту 4 та 2ст курсів спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Програма практики була складеною у відповідності до вимог міжнародного проекту FROM THEORETICAL-ORIENTED TO PRACTICAL EDUCATION IN AGRARIAN STUDIES” (TOPAS) 585603-EPP-1-2017-1-DE, тому була тривалою і складала 10 тижнів.

Метою цієї практики було знайомство з практичними аспектами функціонування сільськогосподарських підприємств, формування інформаційних масивів практичних даних для проведення маржинального аналізу та розрахунку показників ефективності виробничих процесів сільського господарства.

Студенти підготувати доповіді й презентації на захист. Найбільш цікавими та змістовними були визнані доповіді студенток спеціальностей 051 «Економіка» Ралкової Каріни та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Денисенко Яни.

Незважаючи на військові події, студенти зібрали необхідний матеріал та підготувалися до захисту. Така жага до знань свідчить, що на нашу Україну, на її молодь чекає велике майбутнє!

Все буде Україна!