У вівторок 15.11.2022 року відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри економіки та підприємництва факультету економіки і менеджменту СНАУ Ковальової Ольги Михайлівни. Лекція відбувалася з дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства». Тема лекції: «Нематеріальні активи підприємства та методи їх оцінки».

Лекція відбувалася для груп Е1901, Е2101ст, ПТБ1901, ПТБ2101ст. На лекції були присутніми д.е.н, професор, завідувач кафедри економіки та підприємництва Терещенко С.І., к.е.н., доцент, заступник декана факультету економіки і менеджменту з навчальної роботи Ткаль Я.С., методист відділу забезпечення якості освіти, ліцензування та акредитації Баранік Н.М., к.е.н., доцент кафедри економіки та підприємництва Сухоставець А.І. к.е.н., доцент кафедри економіки та підприємництва Новікова О.С. к.е.н., доцент кафедри маркетингу та логістики Шумкова О.В.

Викладач розповіла студентам та присутнім про сутність, класифікацію нематеріальних активів та основні аспекти оцінювання вартості нематеріальних активів. Відмітила вплив вартості нематеріальних активів на зміцнення потенціалу підприємства та виявленні резервів для подальшого його розвитку.

Під час лекції відбувалася жвава дискусія.

Відвідувачі зробили висновок про те, що лекція проведена на високому навчальному та науково-методичному рівні.