Сьогодні 10.02.2022р. відбувся цікавий та корисний тренінг з розвитку підприємницьких навичок молоді за методологією Міжнародної організації праці BIZ-UP, ініційований Сумським обласним центром зайнятості. У тренінгу взяли участь студенти різних спеціальностей факультету економіки та менеджменту Сумського національного університету.

Тренером виступив Кульгов Роман Миколайович.

Тренер пояснив, хто такий «підприємець», а також обговорив зі студентами властивості та здібності, що потрібні підприємцю, пояснив сутність та етапи складання бізнес-плану, а також багато інших цікавих питань зі сфери підприємницької діяльності.

До тренінгу був залучений підприємець Максим Ольховик, що має свій бізнес у м.Суми. Бізнесмен поділився досвідом створення своєї справи, відмітив багато позитивних сторін ведення власної справи, а також наголосив на труднощах, з якими може стикнутися підприємець-початківець.

Студенти слухали із зацікавленістю, задавали багато питань. Особливо активними були студентки спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Савченко Світлана та Авраменко Анастасія.

Побажаємо нашим студентам, щоб отримані знання під час тренінгу, а також знання з підприємництва, економіки, менеджменту, маркетингу, обліку, фінансів, що вони здобувають під час навчання в університету, принесли їм користь у здійсненні майбутнього власного бізнесу.