Студенти СНАУ мали змогу прийняти участь у молодіжному обміні, якиий був реалізований за підтримки Erasmus+. Назва даного проекту YE “Infodemic”. Він приходив на території Хорватії в місті Равна Гора. Приймали участь люди таких країн як: Хорватії, Македонії, Іспанії, Польщі та України.

Еразмус+ є програмою міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти та партнерства і розвиток стратегій та співпраці.
Проект розрахований на людей віком 18-30 років, на якому вивчаються теми, важливі для нашого суспільства. Проект передбачаэ проведення воркшопів, що дозволяють опрацювати тему  проекту. Окрім отримання знань а навичок програма дозволяє також представити власну країну. Цьому слугує те, що на кожному проекті є культурні вечори. Учасники презентують свою країну, її традиції, повір’я, народні танці,  традиційну кухню. Метою цих заходів є інтеграція, об’єднання, взаєморозуміння та обрання спільної стратегії розвитку разом з країнами з Європейського союзу.

Темою проекту в Хорватії були: Фейкові новини в медіа. Студенти навчилися правильно використовувати спосіб CRAAP для того, щоб перевіряти інформацію отриманих з медіа, захистити себе від пропаганди та маніпуляції, здійснювати пошук достовірних даних. Вони мали можливість практично застосувати знання у воркшопах та розвивати навички роботи в команді, комунікації, продуктивної праці, приймати думку іншого та вести дебати, працюючи в командах.

Спілкування відбувалось англійської мовою, що дозволило підвищити рівень англійського в спілкуванні. У вільний від навчання час учасники спілкувались і змогли отримати нових друзів, людей зі спільними поглядами. Але, що найважливіше, на кожному проекті відбувається розвиток, зміна особистості, бачення, виникають ідеї розвитку твоєї країни, області, містечка.

Програма стажування