В рамках Днів сталої енергії студенти спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” Касьян Єва та Харченко Владислав прийняли участь в засіданнях осінньої школи “Стала енергетика та клімат: досвід ЄС для України”, що проходила у змішаному форматі 25-30 жовтня 2021 р.

Ощадливе ставлення до ресурсів та увага до проблем екології є невід’ємною складовою економічної діяльності та входить до переліку загальних компетеностей освітньої програми.

Серед спікерів заходу:
 Світлана Краковська – членкиня Міжурядової групи експертів з питань зміни клімату, національна експертка проекту ClimaEast, учасниця Другої української антарктичної експедиції .
– Олександр Дячук – експерт з моделювання проєкту ЄБРР «Підтримка уряду України щодо оновлення НВВ України для Паризької угоди».
– Оксана Алієва – координаторка програми “Зміна клімату і енергетична політика”, Фонд ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ-Україна.

Цільова аудиторія: державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування, лідери громад, представники громадських організацій, представники сфери бізнесу та виробництва, викладачі ЗВО, вчителі шкіл, студенти та інші зацікавлені групи.

 

З програмою заходу ви можете ознайомитись за посиланням: Програма