На початку березня кілька студентів першого курсу змогли долучитися до неформальної освіти і прийняли участь у семінарах Медіа школи СНАУ. Своїми враженнями поділилась Єва Касьян:
Доброго дня! Мене звати Єва і нещодавно я взяла участь у проєкті Сумського Національного Аграрного Університету «Media School in SNAU 2021». 25 лютого термін навчання добіг кінця,а мене ще й досі переповнюють емоції. Корисна інформація , цікаві історії, неймовірні фото, різноманітні лайфхаки та поради від спікерів – усе це учасники Media School in SNAU отримали за 2 тижні. Чесно кажучи, я в захваті від спікерів ,які відвідали нас. Серед них були Андрій Любченко,Анна Горпинич, Ксенія Блюмська-Данько, Анастасія Ступак, Ольга Ширай,Ольга Наталуха, ,Ольга Гордус , Анна Валевська, Юлія Євенко ,Ігор Ганненко , Інна Дмитренко , Сергій Тіссо та Кароліна Ткаченко.За такий невеликий проміжок часу ми отримали навички в сфері SMM, PR, Branding, TV-media ,навчилися робити круті фотографії разом з Сергієм Тіссо і навіть взяли інтерв`ю у чудової директорки Медіа Школи Ксенії Валерієвни Блюмської.
Насправді про Media School in SNAU можно говорити без кінця, адже це дуже цінний досвід для мене і усіх учасників. Я впевнена , що він неодноразово нам знадобиться. Сподіваюсь мені ще випаде нагода взяти участь у цьому чудовому проєкті. А поки що я починаю втілювати круті поради від спікерів у власному житті.