ПРАЦЮЄМО В ГРУПАХ ТА ЗАСТОСОВУЄМО КРЕАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ ЗАДАЧ: ВИСТУПАЄМО В ЯКОСТІ АНАЛІТИКІВ НА РИНКУ.

Робота в групах є зручною стратегією для розвитку компетенцій 21 століття. Роботодавці зауважують, що на ринок праці приходить випускник в міру навчений, в міру вихований, але творчо не розвинений. Креативність, критичне мислення, комунікативність та комплексне вирішення проблем визнані найважливішими навичками 21 століття. Метою креативного навчання є активізація творчих здібностей, які закладені в будь-якій особистості. Важливою передумовою є ініціативність студента. Головним чинником розвиваючого навчання є співпраця викладача і студента, розвиток у студентів здібностей до самостійного формування нових знань і вмінь.

Робота в групах та креативне навчання дає можливість використовувати не тільки свою логіку, а й логіку інших учасників групи, тобто творчі потенціали всіх учасників агрегуються. Такий підхід заставляє вийти із зони комфорту (встати із «тепленького місця» на останній парті) та подолати страх «говорити перед аудиторією»