Шановні студенти!

Долучайтеся до науки.

На факультеті економіки та менеджменту працює студентський науковий гурток.
Робота в науковому гуртку сприяє підвищенню рівня підготовки студента до подальшої дослідницької діяльності, покращенню навичок практичного використання методів наукових досліджень для моделювання поведінки економічних суб’єктів на ринку.
В межах гуртка будуть виконані два кейси «Мікроекономічний аналіз ринків» та «Мікроекономічний аналіз поведінки фірми» з використанням методів економіко-математичного моделювання.
Також будемо працювати над написанням критичних оглядів та есе, що надасть можливість отримати навички самостійної науково-дослідної роботи.

Мета: поглиблене вивчення сучасних економічних проблем та набуття аналітичних здібностей щодо оцінки та прогнозування мікро- та макроекономічних процесів.

Завдання гуртка:

— залучення студентів до науково-дослідної діяльності задля вироблення у них навиків до самостійних наукових досліджень;

— формування навичок роботи з науковою економічною інформацією;

— дослідження взаємозв’язків між різними економічними процесами та явищами; вивчення основних проблем національної економіки і шляхів їх вирішення;

— сприяння публікацій студентами наукових статей та тез доповідей.

На засіданні гуртка здійснювалася підготовка студентів до участі у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.

Наші переможці: Крутуха Марина (2011 р., 3 місце) Шаповал Ганна (2014 р., 2 місце), Кратенко Наталя (2014 р., 3 місце), Профатило Олена (2016 р., 1 місце) Савінова Тетяна (2017 р., 3 місце), Кучкова Крістіна (2018 р., 2 місце на конкурсі дипломних проектів), Прядка Сніжана (2019 р., 3 місце), Кожемякіна Діана та Бєляєва Владислава (2020 р., 1 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт), Литовка Ірина (2021, 3 місце) також починали свій шлях до перемоги зі студентського гуртка!

       ПАСПОРТ ГУРТКА                ПЛАН РОБОТИ ГУРТКА                  ПОСТІЙНІ УЧАСНИКИ ГУРТКА