#СНАУ_45роківПЕРЕМОГ

У квітні Сумський національний аграрний університет святкує свій 45-річний ювілей.
Сумський національний аграрний університет пройшов чималий шлях від невеликого філіалу Харківського сільськогосподарського інституту до потужного, сучасного освітнього центру національного рівня.
На жаль, російська агресія не дала можливості відсвяткувати урочисто це свято. Однак, викладачі та студенти факультету економіки і менеджменту все рівно згадали про ювілей СНАУ на своїх кураторських годинах.
На честь ювілею СНАУ на факультеті економіки і менеджменту були проведені кураторські години на теми: «СНАУ 45: від минулого через сучасне до майбутнього» (куратор д.е.н., професор Назаренко О.В.); «З ювілеєм, рідний університете» (куратор д.е.н., професор Орєхова А.І.); «Я – студент СНАУ і пишаюся цим!” (куратор к.е.н., доцент Бричко А.М.); «45-річчя з Дня народження СНАУ» (куратор к.е.н., доцент Галинська А.В.); «СНАУ – ти назавжди в моєму серці» (куратор к.е.н., доцент Ковальова О.М.); «СНАУ – очима студентів» (куратор к.е.н., доцент Муштай В.А.); «Роль СНАУ у наближенні Перемоги» (куратор к.е.н., доцент Ткаль Я.С.).
27.04.22 р. студенти та викладачі факультету економіки і менеджменту долучилися до загальноуніверситетської кураторської години, присвяченої 45-річному ювілею існування Сумського національного аграрного університету. З лекцією про історію створення та розвитку університету виступив директор музею СНАУ, к.іст.н., доцент Михайліченко Микола Анатолійович, який розповів студентам про першого ректора університету Івана Миколайовича Брюховецького, про перші факультети, які були відкриті у 1977 році. А також багато цікавих фактів із історії життя студентства того часу.
Згадуючи сьогодні 45 річницю із дня заснування СНАУ в сучасних умовах варто озирнутися назад і відмітити, що чимало труднощів за час існування університету ми вже успішно здолали. Отож і зараз, в цей важкий час, не варто опускати руки, а слід боротися і усіма силами наближати Перемогу. Для цього викладачі та студенти факультету боронять Україну у складі ЗСУ, а також займаються волонтерською діяльністю. А хтось просто виконує те, що вміє найкраще – якісно та цікаво здійснює процес навчання студентів.
І коли настане мир у нашій квітучій Україні, СНАУ обов’язково займе ще більш визначне місце серед закладів освіти, продовжить навчання українських та іноземних студентів і зможе відсвяткувати всі наступні свої ювілеї.
Отож, побажаємо нашому університету процвітання та подальшого розвитку у мирній квітучій Україні.
Україна переможе! Слава ЗСУ! Слава нашому університету!