Україна разом з країнами Європи відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у другій світовій війні 1939-1945 років

☘️ Сьогодні, 8 травня, Україна разом з країнами Європи відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у другій світовій війні 1939-1945 років. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення жорсткої війни, у якій втрачено мільйони життів. Ця дата є нагадуванням про ту страшну катастрофу.

☘️ Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом та загинув у другій світовій війні, а також тих, хто загинув, захищаючи мир, у боротьбі з російським агресором.

☘️ Для вшанування пам’яті загиблих на факультеті економіки і менеджменту Сумський національний аграрний університет /Sumy Agrarian University /СНАУ проведено тематичні кураторські години.
Куратори обговорили зі студентами події, пов’язані з днем пам’яті та примирення, наголосили на важливості збереження історичної пам’яті. Студенти ділилися думками про важливість цієї дати, про мир і примирення. Вони також переглянули короткі відеоматеріали, які нагадали про подвиги героїв та трагедії війни.

☘️ Студенти дійшли висновку, що День пам’яті та перемоги над нацизмом є важливою нагодою, щоб усвідомити ціну миру та необхідність працювати над запобіганням конфліктам у майбутньому. Пам’ять про війну має розвивати вміння цінувати та захищати мир, а також виховувати сміливість та принциповість у боротьбі з агресією й несправедливістю.
Дякуємо нашим мужнім захисникам, які обороняють Україну сьогодні!

💙💛 Слава ЗСУ! Україна обов’язково переможе!