На факультеті економіки і менеджменту СНАУ радо вітали випускників економічного факультету 1984 року випуску

У передостанній день березня на факультеті економіки і менеджменту СНАУ радо вітали випускників економічного факультету 1984 року випуску.

Майже непомітно промайнуло 40 років, а колишні студенти залишаються все такими ж молодими душею та з жагою до життя, як і в студентські роки.

Всі випускники реалізувалися в професійному житті і працювали економістами, бухгалтерами, керівниками підприємств.

Так, Галина Шутко, Тамара Басараб, Надія Турчина довгий час очолювали сільськогосподарські підприємства Сумської області.

Головними економістами, бухгалтерами працювали: Віктор Сіренко, Надія Лукаш, Наталія Красуля, Лідія Грищенко, Валентина Карпенко, Алла Богодушко, Лариса Ковпак, Алла Демиденко, Галина Ільяшенко, Світлана Обравіт, Любов Кандиба, Тетяна Мариненко, Ольга Тарасенко.

Сільськими Головами працювали: Григорій Козаков – у с. Жуківка Буринського району, Антоніна Колода – у с. Бунякіно Путивльского району.

Начальником відділу соціальної допомоги і субсидій Шосткинської райдержадміністрації працювала Валентина Тарасенко.

Завідувачем відділу підприємницької діяльності Сумської райдержадміністрації працювала Ірина Лохоня.

У податкових інспекціях працювали – Ігор Дементеєнко, Інна Жирибіда, Світлана Іванова, Тамара Шевченко, Любов Насико.
Науковцями стали 5 осіб: Дубовик Світлана, Дутченко Олег, Колеснік Олександр, Лопаткіна Ірина, Пилипенко Вячеслав.
У банківському секторі працювали: Дутченко Наталія – начальник відділу цінних паперів у «Приват банку», Ткаченко Василь – заступник директора Сумської філії АТ «Укрінбанк».

Випускники радо вітали один одного, а найбільше вітали свого декана – Головка Григорія Михайловича, який, незважаючи на поважний вік, відвідав зустріч випускників.

На згадку про навчання в Сумській Філії Харківського сільськогосподарського інституту імені В.В. Докучаєва та з побажаннями подальшого розвитку Сумському національному аграрному університету колишні випускники спеціальності «Економіка та організація сільськогосподарського виробництва», «Бухгалтерський облік», разом із випускниками спеціальностей «Агрономія», «Зооінженерія» та «Механізація» висадили 40 дерев дуба лавролистового, що є символом перемоги, світла й першості.

Побажаємо колишнім випускникам міцного здоров’я та найшвидшої Перемоги України в боротьбі за незалежність, щоб вони ще не раз могли зустрітися в стінах своєї альма-матер.