Сумська бізнес-школа починає свою роботу

Працюючи над ідеєю створення Сумської бізнес-школи, ми розглядали її як точку зростання для будь-якого бізнесу. Тобто, в основу наших освітніх пропозицій закладено декілька ключових напрямів, які допомагають становленню успішного бізнесу – планування, маркетингова стратегія, грантова активність, інформаційні технології.

Візит Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук до Сумського національного аграрного університету співпав з початком роботи бізнес-школи.

Під час неформального спілкування слухачів школи з Іриною Андріївною ми ще раз переконалися в правильності обраного курсу.

Тому, сьогодні Сумська бізнес-школа пропонує короткострокові, середньострокові та довгострокові програми навчання для ветеранів та їх сімей, особам з інвалідністю та іншим категоріям населення. Сприяє цьому процесу Сумська обласна військова адміністрація та Сумський обласний центр зайнятості.

Ми вдячні Ірині Верещук за візит до університету, а ще більше за сприяння в евакуації українських та іноземних студентів навесні 2022 року, в найважчий для університету період.