Відбулася гостьова лекція професора університету Париж-Сакле (Франція) Елоді Лубарес

6 жовтня 2023 р. на кафедрі маркетингу та логістики Сумського національного аграрного університету відбулася гостьова лекція професора університету Париж-Сакле (Франція) Елоді Лубарес на тему «Менеджмент і комунікації в економіці (досвід Франції».

Студенти та аспіранти мали можливість ознайомитися з особливостями побудови системи менеджменту з врахуванням національних та культурних особливостей Франції.

Пані Лубарес детально проаналізувала етапи побудови комунікаційного ланцюга в процесі управлінської діяльності. Лекція викликали жваву дискусію у всіх присутніх.

Сумський національний аграрний університет має тривалі партнерські відносини з Університетом Париж-Сакле, зокрема з факультетом Jean Monnet. Фахівці кафедри проводять спільні дослідження з французькими колегами за тематикою маркетингу біопакувальних матеріалів.

Крім того, доцент кафедри маркетингу та логістики Ксенія Блюмська-Данько у 2022 році отримала грант від Уряду Франції на проведення досліджень в Дослідницькому центрі економіки і менеджменту цього університету.