Незабаром Сумський НАУ відзначатиме 46-річницю свого заснування

Незабаром Сумський національний аграрний університет відзначатиме 46-річницю свого заснування.
На факультеті економіки і менеджменту тривають організаційно-виховні та наукові заходи, присвячені цій події.
В холі корпусу факультету економіки і менеджменту студенти створили фото-сушку, за світлинами з якої студенти, співробітники та гості факультету можуть відстежити найбільш яскраві моменти з життя факультету та університету.

Кураторами академічних груп перших курсів факультету економіки і менеджменту проведені кураторські години, присвячені історії існування Сумського національного аграрного університету.
Так, к.е.н., професор Гордієнко М.І. та студентка спеціальності «Облік і оподаткування» Бондар Дар’я ознайомили студентів молодших курсів з основними організаційними етапами в житті університету.

Кафедрою економіки та підприємництва імені професора І.М. Брюховецького було проведено кафедральне засідання студентської конференції. До речі, ця кафедра носить ім’я першого ректора СНАУ.
На конференцію були запрошені студенти та викладачі не лише університету, а й фахових коледжів, зокрема, Сумського, Охтирського та Путивльського. Студентів коледжів також ознайомили з історією створення університету та запросили на навчання в СНАУ для здобуття вищої освіти.

Під час конференції студенти виступили з цікавими доповідями. Тематика деяких доповідей відповідала основним напрямам досліджень Сумського національного аграрного університету і була присвячена проблемам застосування альтернативних джерел енергії в сільському господарстві, проблемам зеленого бізнесу, поведінкової економіки, а також впливу війни на розвиток Сумщини.

Отже, побажаємо рідному університету багато талановитих студентів та процвітання та найшвидшої Перемоги!