Освіта і знання в умовах активних євроінтеграційних процесів сучасного суспільства стають транскордонним та транснаціональним явищем

Академічна мобільність є формою інтернаціоналізації освіти, що сприяє інтеграції студентів до міжнародної системи освіти. Згідно програми академічного обміну #Erasmus+ KA171, що реалізується в Сумському НАУ, здобувачка 2 курсу за скороченим терміном навчання спеціальності 075 Маркетинг Таісія Палаженко проходить навчання у Afyon Kocatepe University, Туреччина.
Таісія поділилась своїми враженнями від навчання в університеті:
☘️«Підчас проходження навчання, я була дуже вражена якістю навчального процесу. Програма, за якою я навчаюся, допомогає мені не тільки з покращенням своїх фахових компетентностей за спеціальністю «Маркетинг», а й істотно підвищує мій рівень англійської мови. Викладачі добрі, ввічливі. Вони роблять все, щоб зацікавити студентів, і в них це виходить! Хоч навчання здійснюється дистанційно, я все одно маю доступ до різноманітних аудиторій, де збираються студенти з різних країн та не тільки вивчають кожен свій предмет, а й комунікують між собою, що також дуже важливо. Аудиторії оснащені всім необхідним приладдям для комфортного навчання. Комп‘ютери, інтерактивні дошки та багато чого іншого. Дякуючи Сумському національному аграрному університету я отримую цінну можливість підвищувати рівень своїх знань у закордонному вищому закладі освіти».