Здобувачі вищої освіти ФЕіМ отримали сертифікати про проходження курсів в рамках проекту міжнародної студентської академічній мобільності

Здобувачі вищої освіти факультету економіки і менеджменту отримали сертифікати про проходження курсів в рамках проекту міжнародної студентської академічній мобільності.

Проект «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», що підтримано академічним фондом DААD (Німеччина).

Навчання в рамках проекту відбувалося онлайн під час осіннього семестру. Здобувачі вищої освіти мали можливість розвинути свої соціальні навички (Soft Skills), що забезпечують відповідні програмні результати навчання за освітніми програмами.

Так, здобувачі вищої освіти 1 м курсу ОС «Магістр» ОП “Адміністративнийменеджмент” Багуряк Артур, Счастливцев Микола успішно пройшли навчання за курсом Production Economics; Кравченко Богдан пройшов навчання за наступними курсами: Аdvanced English та Production Economics; Дяченко Олександр оволодів навичками на курсах Academic Research & Writing, Business Management та Production Economics; Дубович Роман – Аdvanced English, Аcademic Research & Writing та Production Economics.

Здобувачі вищої освіти за спеціальністю “Облік і оподаткування” Різник Віта, Самойлович Діана пройшли навчання за наступними курсами: Аcademic Research & Writing та Corporate Planning.

Здобувач вищої освіти спеціальності “Маркетинг” Руденко Анастасія успішно пройшла курси Аdvanced English, Аcademic Research & Writing та Corporate Planning.

Здобувачі вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” Єрмоленко Аліна та Манько Ірина пройшли навчання за наступними курсами: Advanced English, Academic Research & Writing, Business Management.

Здобувач вищої освіти 2 курсу за скороченим терміном навчання ОС «Бакалавр», спеціальності “Інформаційні системи та технології” Мартинченко Софія освоїла наступні курси: Applied Informatics & Programming, Life Cycle Analysis та Project Management (Project Planning) та здобувач вищої освіти 2 курсу ОС «Бакалавр», спеціальності “Менеджмент” Бережний Артем успішно закінчив курси: Project Management (Project Planning) та Englisch UNIcert® II – Practical English for the Workplace (B2 GER).

Для здобувачів освіти на факультеті економіки і менеджменту це був новий позитивний досвід, який дав змогу ознайомитися з новими європейськими підходами в освіті, здобути нові знання, розвинути свої соціальні навички і навички спілкування іноземної мовою, що є надзвичайно актуальним на шляху до європейської інтеграції.