Україна – країна нескорених!

День Гідності та Свободи – одне з найважливіших свят для кожного українця. Його встановлено на честь двох знаменних історичних подій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.
2004 та 2013 року під час запеклих протестних акцій наш народ довів, що прагне свободи та демократії. Кров’ю і сотнями невинних жертв ми показали бажання жити в європейському, а не пострадянському суспільстві. І продовжуємо робити це досі.
Сьогодні у вирі активних бойових дій та російської окупації цінність Гідності та Свободи для кожного українця відчувається разюче. Пам’ятаймо вартість свободи! Пишаймося нашими мужніми захисниками та захисницями!
На честь Дня Гідності та Свободи на факультеті економіки і менеджменту 21-25.11.2022 р. були проведені кураторські години на воєнно-патріотичну тематику. Метою заходів є формування у студентів почуттів гідності, свободи, патріотизму та вдячності всім тим, хто сьогодні виборює нашу свободу на полі бою з російським агресором.
Тематичні кураторські години, присвячені Дню Гідності та Свободи провели куратори факультету економіки і менеджменту СНАУ В’юненко О.Б., Довжик О.О., Харченко Т.М., Хромушина Л.А., Ткаченко В.В., Пасько Н.Б., Назаренко О.В., Пилипенко В.В., Полятикіна Л.І., Шалигіна І.В. Куратором Баталовою А.Б. проведена кураторська година на тему «Помаранчева революція 2004: історія та значення для сьогодення». Староста групи ОіО 2201 Біндюг Дарія організувала виконання вправ: Асоціативний кущ «Свобода», «Гідність», «Життєві цінності».
Поки в кожного з нас у душі горітиме вогник пам’яті й поваги до життя кожного, хто боровся за незалежність і демократію, поки найважливішими словами для українського суспільства будуть Гідність та Свобода, держава буде процвітати й реформуватися.
Слава Україні! Слава нашим Героям!