Міжнародний день студентів – особливе свято!

Міжнародний день студентів – особливе свято для всього колективу Сумського національного аграрного університету. 18.11.2022 року його урочисто відзначили.
Спочатку проректор Юрій Іванович Данько привітав студентів зі святом та вручив подяки ректора. Серед найкращих студентів була і студентка 2 курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» факультету економіки і менеджменту Ліна Бабич, яку відзначили подякою ректора за успіхи в навчанні, цілеспрямованість, лідерські якості, інноваційний та творчий підхід при вирішенні завдань, активну позицію, що сприяє формуванню позитивного іміджу університету та з нагоди Міжнародного дня студентів.
Крім того, напередодні свята відбувся щорічний конкурс «Кращий студент СНАУ», в якому прийняли участь понад 50 студентів. Серед них три студенти факультету економіки і менеджменту отримали перемогу за трьома номінаціями. Зокрема:
кращим студентом СНАУ в номінації «Кращий студент – програміст» визнано студента 2 курсу спеціальності «Інформаційні системи та технології» Олефіренка Дмитра;
кращим студентом в номінації «Кращий студент-аналітик» визнано студента 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Коритника Олександра;
кращим студентом в номінації «Кращий студент-підприємець» визнано студента 1 курсу магістратури спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Нагорного Ярослава.
Вітаємо переможців!
Шановні студенти! Прийміть наші найщиріші вітання зі святом! Будьте завжди активними, талановитими та успішними! Нехай студентські роки залишаться у вашій пам’яті яскравими спогадами!