Відбулася гостьова лекція професора Георга Шауера з Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, Німеччина

Тиждень факультету економіки і менеджменту продовжується. І сьогодні – 28.10.2022 року День кафедри публічного управління та адміністрування, яка запланувала багато заходів.
Кафедрою публічного управління та адміністрування організовано гостьову лекцію професора Георга Шауера з Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, Німеччина. Тема лекції була присвячена аспектам енергетичної безпеки агропідприємств в умовах кризи. Зокрема лектор поділився досвідом виробництва електроенергії і тепла в біогазових установках, проаналізував різноманітні системи опалення на основі альтернативних джерел енергії, презентував детальний розрахунок ефективності використання сонячних батарей. Студенти отримали практичні навички розрахунку ефективності впровадження таких технологій. Відбулася жвава дискусія.
У лекції також взяли участь викладачі кафедри економіки та підприємництва. Саме на цій кафедрі викладається дисципліна «Виробнича економіка сільськогосподарських підприємств», розроблена на основі методичних матеріалів Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф та адаптована під українські реалії.
Щиро дякуємо професору Шауеру за цікавий матеріал та сподіваємося на подальшу співпрацю!