Вітаємо першокурсників ФЕіМ!

13 вересня 2022 р. на факультеті економіки і менеджменту СНАУ відбулося вітання першокурсників. Перед новими студентами виступила декан факультету економіки і менеджменту д.е.н., професор Лишенко Маргарита Олександрівна. Вона привітала студентів із святом знань-2022 та вступом до сім’ї студентів факультету економіки і менеджменту, побажала їм натхнення, наполегливості та здобутків у навчанні. Також декан представила завідувачів кафедр ФЕіМ та кураторів академічних груп.
З привітальним словом перед першокурсниками виступила представниця студентського самоврядування Манько Ірина. Вона розповіла новим студентам про роботу студентського самоврядування та запросила приймати активну участь у студентському житті.
Також студентів привітали заступник декана з організаційної роботи ФЕіМ доцент Ковальова Ольга Михайлівна, завідувач кафедри вищої математики к.ф.-м.н., доцент Розуменко Анатолій Михайлович та очільниця відділу виховної роботи Зінченко Світлана Володимирівна.
Далі студенти продовжили знайомство з університетом та факультетом разом зі своїми кураторами.
Побажаємо нашим першачкам успіхів у навчанні та цікавого незабутнього студентського життя у сім’ї студентів факультету економіки і менеджменту СНАУ.
В добрий путь!