4 червня 2020р викладачі кафедри менеджменту факультету економіки і менеджменту Сумського НАУ прийняли участь у Всеукраїнському інформаційному заході з нагоди відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів.
Метою програми MATRA, яка виконувалась ГО “Аналітичний центр Аграрного союзу України” у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України, є зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи управління та забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції.
В дистанційному режимі приймали участь більше 80 учасників. Зокрема:
– від Посольства Королівства Нідерланди – Рейнауд Наутен, радник з питань сільського господарства,
– від Торгово-промислової палати України – Михайло Непран, перший віце-президент,
– від ООН/ФАО – Ангеліна Вірченко, спеціаліст з управління інформацією Кластеру продовольчої безпеки представництва,
– від Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Сергій Глущенко, заступник Міністра та Вахтанг Мікадзе, представник Директорату безпечності продукції,
– від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – Оксана Новохатня, начальник Відділу безпечності харчових продуктів,
– від Державної регуляторної служби України – Олександр Барбелюк, директор Департаменту правової роботи і державного нагляду та контролю,
– від Проекту USAID «Конкурентоспроможна економіка» – Любомир Чорній, керівник напряму покращення бізнес-клімату,
– від Офісу підтримки експорту – Ольга Гвоздьова, керівник департаменту дослідження ринку,
– від Ради підприємців при Кабінеті міністрів України – Андрій Забловський, керівник секретаріату,
– від кафедри менеджменту Сумського НАУ – Андрій Михайлов, д.е.н., професор, завідувач кафедри; Наталія Стоянець, д.е.н., професор; Вікторія Ткаченко, к.е.н., старший викладач.
Представники кафедри менеджменту успішно пройшли навчання, склали кваліфікаційні іспити, отримали сертифікати та набули статус сертифікованих тренерів. Тепер можемо офіційно проводити інформаційно-консультативну діяльність з підготовки бізнесу до державних перевірок у сфері безпечності аграрної та харчової продукції.
Щиро вдячні координаторам проекту за організацію та проведення: Ларисі Старіковій, Павлу Ковалю, Сергію Щербині та Любові Нестиренко!!!