26 квітня 2024 року здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» першого та другого рівнів вищої освіти долучились до гостьової лекції к.е.н., доцентки, практикуючої, сертифікованої аудиторки (АФ «ТАВІ»), членкині професійних об’єднань та організацій (Гільдія професійних внутрішніх аудиторів України, Професійна організація аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД, клуб бухгалтерів) Ірини Крупельницької на тему «Розвиток аудиторської професії: нові практики та послуги».

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» мали можливість ознайомитися з тенденціями розвитку аудиторської професії.

Лектором були розкриті можливості, перспективи розвитку аудиторських послуг, які не пов’язані з аудитом фінансової звітності, але є актуальними та необхідними в умовах сьогодення.

Також було охарактеризовано особливості застосування Директиви про корпоративну звітність про сталий розвиток (CSRD), Міжнародного стандарту із забезпечення сталого розвитку (ISSA), 5000, загальні вимоги та керівництво для аудиторів.

Спікерка в черговий раз підтвердила, що фахівці зі спеціальності «Облік і оподаткування»  ̶  це люди особливої формації, які є конкурентоспроможними, постійно затребуваними на ринку праці.

Висловлюємо вдячність Ірині Крупельницькій за інформативну та корисну лекцію!!!