16 травня 2024 року розпочала свою роботу дводенна І Всеукраїнська науково-практична конференція: «Організаційно-економічні проблеми післявоєнного відновлення суб’єктів підприємництва в Україні» (ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ)

Її організатором стала кафедра економіки та підприємництва імені професора І. М. Брюховецького Сумського національного аграрного університету.

Модератором  заходу була Світлана ТЕРЕЩЕНКО, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіка та підприємництва імені професора І. М. Брюховецького (Сумський національний аграрний університет, Україна).

На пленарному засіданні результати досліджень доповідали здобувачі вищої освіти ОС «Доктор філософії»: Дмитро КУЛАГІН на тему: «Вплив генеративного штучного інтелекту на ринок праці інженерів програмного забезпечення» та Олександр МАЗНИЙ на тему: «Сутність кластерів в аграрному секторі економіки України».

Обидва виступи були схвально сприйняті, викликали багато запитань, на які аудиторія отримала обґрунтовані конструктивні відповіді.

Особливо цінним для науковців і освітян були пропозиції та рекомендації для подальших наукових досліджень, а також стратегічні напрями повоєнної розбудови у сфері підприємництва.

 

 

 

 

 

 

17  травня 2024 року продовжила свою роботу дводенна І Всеукраїнська науково-практична конференція: «Організаційно-економічні проблеми післявоєнного відновлення суб’єктів підприємництва в Україні», започаткована кафедрою економіки та підприємництва імені професора І. М. Брюховецького.

Модератором  знову виступила Світлана ТЕРЕЩЕНКО доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіка та підприємництва імені професора І. М. Брюховецького, Сумський національний аграрний університет, Україна.

Відповідно до регламенту проведення Конференції, засідання пройшли за 5-ма науково-практичними напрямами.

Було заслухано близько 40 доповідей, в обговоренні яких взяли участь близько 100 учасників та гостей конференції (в тому числі, здобувачі вищої освіти різних освітніх рівнів Сумського національного аграрного університету, Охтирського та Путивльського фахових коледжів СНАУ).

 

 

 

 

 

За результатами цікавої та плідної роботи дипломами І Всеукраїнської науково-практичної конференції: «Організаційно-економічні проблеми післявоєнного відновлення суб’єктів підприємництва в Україні» відзначено 6 учасників.

 

 

 

 

 

Кожен із виступаючих отримав електронний сертифікат учасника.