Унікальна освітня програма

📌УНІКАЛЬНА ОСВІТНЯ ПРОГРАМА

🔹️Можливість отримати диплом Королівського аграрного університету (Великобританія) без виїзду з України. За результатом навчання та успішного складання всіх іспитів і захисту кваліфікаційної роботи – Ви отримуєте диплом магістра Королівського аграрного університету та диплом магістра Сумського національного аграрного університету.

✔️Програма передбачає підготовку нового покоління професіоналів, які впевнено реагуватимуть на майбутні глобальні виклики сталого розвитку.

📎Вступники 2024 року матимуть можливість покриття вартості навчання за рахунок міжнародного гранту Cormack Consultancy Agency.

📍Додатково до загальних умов до вступу (ЄВІ з англійської мови + фаховий іспит в університеті) – наявність сертифікату про знання англійської мови на рівні не менш як В2 (перелік викладено на сайті університету); (допускаються до конкурсу також вступники, які зараховані на профільні курси або зареєстровані на складання фінального іспиту для отримання сертифікату за наявністю підтвердження).

❗️Маєте можливість скласти іспит на володіння англійською мовою на рівні В2 на базі СНАУ та отримати сертифікат Pearson.

▫️Якщо маєте диплом магістра/ спеціаліста – маєте звільнення від складання ЄВІ.

📞Конт.номер телефону: Світлана ЛУКАШ +380997971857