Магістри факультету економіки і менеджменту отримали довгоочікувані дипломи

26 грудня 2019 року на факультеті економіки і менеджменту Сумського НАУ відбулась урочиста церемонія випуску магістрів зі спеціальностей “Менеджмент” ОП “Менеджмент організацій і адміністрування”, ОП “Логістика”, “Менеджмент ЗЕД”, ОП “Адміністративний менеджмент”; спеціальності “Публічне управління та адміністрування” ОП “Регіональне управління”; спеціальностей “Економіка”; “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”; “Маркетинг”; “Фінанси, банківська справа і страхування”; “Облік і оподаткування”.

104 випускники денної форми навчання, у тому числі 7 іноземців, одержали довгоочікувані дипломи про повну вищу освіту.  З них 18 дипломів з відзнакою. 25 студентів отримали подяки ректора. Серед них двоє іноземних студентів, які брали активну участь у житті університету.

Відкрив урочистості з нагоди вручення дипломів ректор Сумського НАУ професор, академік НААН України Ладика Володимир Іванович. Привітала випускників від імені науково-педагогічного колективу декан факультету Строченко Наталія Іванівна. У вітальній частині з музичним дарунком виступив музичний гурт китайських студентів  Boys-band “Reflection”.

Висловлені побажання наснаги та успіху на життєвому шляху, впевненості у власних силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети, а також не забувати свою рідну Альма-матер.
Дорогі випускники, щиро бажаємо всім вам яскравого, наповненого успіхами життя, нових гарних перспектив!