Відбулася відкрита лекція з дисципліни «Методологія наукових досліджень та підтримання принципів академічної доброчесності»

27.11.2023 р. доцент кафедри менеджменту імені професора Л.І. Михайлової Дашутіна Л.О. провела відкриту лекцію з дисципліни «Методологія наукових досліджень та підтримання принципів академічної доброчесності» для студентів спеціальності «Менеджмент».

Тема лекції стосувалась актуального напрямку сьогодення – академічної доброчесності. Із великою зацікавленістю до лекції залучилися студенти двох рівнів освіти: бакалаврату та магістратури, а також колеги.

На лекції було розкрито поняття чесності, доброчесності, академічної доброчесності; досліджено основи відкритого доступу з метою сприяння академічній доброчесності; проговорено питання академічної доброчесності викладачів та студентів; з’ясовано види порушень академічної доброчесності, а також наголошено на системі університетських заходів щодо доброчесності.

Лекцію супроводжував влучно підібраний презентаційний матеріал, що містив графіки, ілюстрації, схеми, відеоролики, що допомогло візуалізувати інформацію та зробити її зрозумілою, доступною та легкою для сприйняття для слухачів.

Загалом лекція досягла поставленої мети, була проведена на високому професійному, теоретичному, методичному та організаційному рівнях та відповідала сучасним вимогам вищої школи.