Сумський міжнародний коледж ХІНТ: продовження освітньої співпраці між Україною та Китаєм

☘️Співробітники Сумського національного аграрного університету здійснили візит до Хенанського інституту науки та технології для проведення лекцій від українських викладачів згідно з навчальними планами.

✔️Сумський міжнародний коледж ХІНТ – структурний підрозділ Хенанського інституту науки та технології (Китайська Народна Республіка), що надає знання за 4 галузями: ветеринарна медицина, агрономія, економіка і менеджмент та харчові технології. Навчання реалізується українськими та китайськими викладачами. По завершенню студенти отримують два дипломи: університету ХІНТ та СНАУ, тобто диплом європейського зразка.

🔸️Делегація Сумського НАУ складалася з представниці факультету агротехнологій та природокористування Інни ЗУБЦОВОЇ, викладачів факультету ветеринарної медицини Олександра КАЛАШНИКА, Юрія МУСІЄНКА, Віталія РИСОВАНОГО, співробітників факультету економіки і менеджменту Михайла ГЕЄНКА, Вікторії ШУМКОВОЇ, Наталії ДЕГТЯРЬ та факультету харчових технологій Тетяни СТЕПАНОВОЇ. Долучилися до поїздки й експерти кафедри іноземних мов СНАУ: Тетяна КЛОЧКОВА, Ганна ЦИГАНОК, Юлія ЛУЩИК, Юрій КАЗАНЦЕВ, Ольга БЕРЕСТОК, Олена КРЕКОТЕНЬ та Вікторія ТОКМАНЬ.

▶️Детальніше за лінком: https://salo.li/c6457a1

☘️Сайт Сумського НАУ https://snau.edu.ua/