Студенти отримали сертифікати про проходження курсів у рамках проекту міжнародної студентської академічної мобільності

💙💛 Здобувачі вищої освіти факультету економіки і менеджменту отримали сертифікати про проходження курсів в рамках проекту міжнародної студентської академічної мобільності ☘️

☘️ Навчання в рамках проекту «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи», що підтримано академічним фондом DААD (Німеччина), відбувалося онлайн. Студенти мали можливість розвинути свої соціальні навички (Soft Skills), що забезпечують відповідні програмні результати навчання за освітніми програмами.

☘️ Студенти 1м курсу ОС «Магістр» спеціальності “Облік і оподаткування” Ольга ОСТАПЕНКО та Юлія ОСТАПЕНКО успішно пройшли навчання за курсами Academic Research & Writing та Data Collection.
☘️ Студенти 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” Андрій БЕРЕЖНИЙ та Артем ШЛИК успішно закінчили курси Data Collection та Personal Brending and Social Media Strategies for Business.
☘️ Студентка 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності “Інформаційні системи та технології” Марія МОТЛЮК успішно освоїла курси Personal Brending and Social Media Strategies for Business та Deutsch als Fremdsprache Basis – Kurs 1(A1 GER).

☘️ Для здобувачів вищої освіти на факультеті економіки і менеджменту це був позитивний досвід, який дав змогу ознайомитися з новими європейськими підходами в освіті, здобути знання, розвинути свої соціальні навички і навички спілкування іноземної мовою, що є надзвичайно актуальним на шляху до європейської інтеграції.